Michigan Motorcycle Training

Michigan motorcyklister enligt lag är skyldiga att skaffa ett giltigt körkort med en motorcykel påskrift. Michigan erbjuder kurser motorcykel utbildning som inte bara ger de färdigheter som krävs för att säkert driva en motorcykel, men låta ryttare att avstå från testet ryttaren skicklighet om framgångsrikt. Typer av utbildning
Basic och erfarna

rider kurser finns tillgängliga. Den grundläggande rider kurs krävs för ryttare i åldern 15 och 18, eller ryttare som har missat den kompetens test två gånger, och rekommenderas för nya ryttare med liten erfarenhet. Den erfarne ryttaren Kursen är för ryttare som vill förbättra sina kunskaper eller efter motorcykeln påskrift på sina körkort.
Kostnad

Michigan erbjuder både offentliga och privata motorcykel utbildning . Som av 2010, de offentliga utbildningsinstitutioner erbjuder grundläggande och erfarna klasser rider motorcykel för $ 25. Privata utbildningar avgifter varierar beroende på plats.
Program Krav

grundläggande ryttaren Kursen tar ca 15 timmar att genomföra och ger både klassrum och ridvana. Motorcyklar tillhandahålls. Ryttare kan slutföra erfaren ryttare kursen i en halv dag och kommer att förbättra färdigheter, förutom att eventuellt minska deras försäkring priser efter examen.
Inskrivning

Enligt Michigan Department of State, mer än 15.000 studenter per år anmäla Michigan kurser motorcykel utbildning mellan april och september.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107708.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.