Elektrisk motorcykel Konvertering Checklista

efterföljande debatter om global uppvärmning och stigande kostnader gas har lett till att många konsumenter mot alternativa sätt att underblåsa deras fordon. Elektroniska bilar sakta närmar sig horisonten och elektriska motorcyklar säljs idag. Människor är också eftermontering sina bränslekostnader motorcyklar till elektriska motorcyklar till minimal kostnad. Många varor kan hittas på din lokala järnaffär, nätbutiker och eBay. Processen tar vanligtvis en helg för dem som ägnar tiden. Viktiga delar

Elmotor

Motorn i en vanlig motorcykel är gjord för att utföra med gas och olja, medan din elmotor kommer att köras strikt ut en avgift och el. Kostnaderna för elmotorer variera. Till exempel kan den Perm PMG-132 elmotor hittas på nätet för ca $ 1000.

Cirka 4 litiumjonbatterier

Litiumbatterier blir allt populärare i den elektroniska sfären eftersom det tar många år innan de måste bytas ut. Tänk 12-volts batterier. Besök din lokala järnaffär för litiumbatterier.
Sekundära förnödenheter

PWM controller

PWM (puls-width modulation) styrenheter ger ett effektivt sätt att skicka vissa mängder elektrisk ström på motorcykeln när det varken är helt på eller helt off. Detta kommer att hålla motorcykeln från onödan överhettad och förhindra missbruk av energi. Du hittar PWM regulatorer online på kostnaderna så lågt som $ 20.

5K Potentionmeter

Denna produkt kommer att omvandla gasen som medföljde bränsle motorcykeln till en elektrisk version. Det kan vara svårt att hitta. Använd resurser som eBay.com och online-konvertering butiker utbudet (se Resurser).
Grundläggande förnödenheter

48V AC laddare

Din elektriska motorcykel debiterar genom att koppla in en vanlig vägguttag. Den 40V AC-laddare är mer än tillräckligt för att ta ut en motorcykel. Du hittar AC laddaren på en lokal järnaffär som Home Depot och Lowes.

48-12 volt ner omvandlare

nedomvandlare kommer att distribuera ytterligare el för belysning och signalhorn till fungera korrekt. Du kan hitta denna produkt på din lokala järnaffär.

Number 4 svetskabeln och klackarna

Din svetskabeln och klackarna används för att förbinda några av de viktigaste komponenterna i chassit på din elektrisk motorcykel .

Anpassade kedjehjul

Tull dreven kan vara nödvändigt beroende på den specifika typ av motorcykel du köper för att konvertera. Sök på nätet för anpassad drev tillverkning (se Resurser). Kedjehjul bör under "redskap" när du utför en sökning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106846.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.