Hur man byter skivbromsarna på en Wuyang 125

En Wuyang 125 är en importerad 124 cc tvåtaktsmotor dirt bike . De främre och bakre hjulen använda skivbromsar , de är i fri sikt monteras på ovansidan av varje rötor . Bultarna som håller fast bromsoken till rotorerna är i klar uppfattning också. Du behöver metriska verktyg för att arbeta på någon komponent i denna dirt bike . De flesta auto butiker har kuddar ersättningsbromsbelägg , men du kan behöva beställa dem från en Wuyang återförsäljare . Saker du behöver
Metric verktygssats
Replacement Pads
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla tre skruvarna från framhjulet rotor locket med en insexnyckel . Dra bort luckan från gaffeln , och ställ den åt sidan .
2

Lossa två bult på framsidan ovansidan av bromsok med en insexnyckel . Skruvarna lossnar bara , att de inte kommer att lossna bromsoket . Lyft upp för att ta bort bromsok från rotorn .
3

Ta bort de två bromsbelägg från insidan av bromsok med händerna . Använd handtaget på en spärr i verktygssatsen , tvinga tillbaka kolven i bromsoket ram .
4

Skjut de nya kuddar i läge inuti oket . Placera bromsok på rotorn , och dra åt skruvarna . Pumpa bromsarna för att säkra de nya dynorna . Sätt tillbaka plastkåpan , och upprepa för de bakre bromsarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110442.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.