Hur att rengöra en XT600 Förgasare

Att se till att upprätthålla en ren förgasare på en Honda XT600 motorcykel är viktigt att hålla din motorcykel i fullt fungerande skick. En smutsig XT600 förgasare kommer att bli mycket högre än normalt. En stor ansamling av smuts kan stoppa din XT600 från att starta korrekt. Eftersom XT600 är i första hand en off-road motorcykel, är smuts mer benägna att bygga upp jämfört med andra motorcyklar. Rengöring en XT600 förgasare är en allmänt enkel process som inte kommer att ta lång tid att slutföra. Saker du behöver
Förgasare rengöringsvätska
tandborste
Skruvmejsel
Två trasor
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss de tre skruvarna som håller sätet på plats på XT600. De tre bultarna sitter nära baksidan av sätet. Ta av sadeln och lägg åt sidan med de tre skruvarna. Du kommer nu att få en åtkomstpunkt till XT600 förgasaren.
2

Borsta bort all smuts och smuts på XT600 förgasare med en tandborste. I XT600 har inga sidopaneler, vilket innebär att du kommer att kunna skrubba sidan av förgasaren, botten och toppen genom hålet där sätet var. En tandborste fungerar bra eftersom det kan komma in på alla små sprickor i XT600 förgasare. Addera 3

Skruva loss alla fyra skruvarna som håller XT600 förgasaren skål på plats och ta bort den, placera den till en sida efteråt. Detta ger nu dig tillgång till insidan av XT600 förgasare.
4

Pensla hela insidan av förgasaren med samma tandborste.
5

Häll lite förgasare rengöringsvätska på en trasa och skrubba hela XT600 förgasaren skål både inne och ute. Förgasaren kommer att bygga upp med smuts snabbt, så det kommer att ta en hel del fysiskt våld för att ta bort allt. Gör samma teknik för förgasaren själv.
6

Återkoppla XT600 förgasaren skål och sits. Du kommer nu att ha en fullt fungerande och ren XT600 förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108868.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.