Hur du justerar Harley Shocks

Harley-Davidson motorcyklar använder tre olika typer av störningar. Touring modeller använder luftstötdämpare att leverera en mjuk gång som är lätt att justera för att ändra passagerare och last vikt. FX och XL-modeller använder de traditionella våren-över chocker som justeras med en extern fjäderförspänning ringen. Softail modeller använder stötdämpare med interna källor, och attraktionen justeras genom att ändra förspänningen med en extern justering. De chocker bör sättas tillräckligt mjuk för att ge en mjuk gång ändå styv nog att bakhjulet inte bottna i framskärmen. Saker du behöver
Bike lift
mekaniker verktyg
No-förlust luftpump
Shock skiftnyckel
Visa fler instruktioner
luftstötdämpare
1

Lyft cykeln med hissen så att bakhjulet är igång. Avlägsna sadelväskorna från sina stöd på ramen. Placera ventilen chock luft på vänster sida av cykeln nära fender och ta bort locket.
2

Installera nej-förlust luftpump på chocken ventilspindeln. Anteckna tryck som registrerar sig på mätaren.
3

Justera trycket tills den är mellan 10 och 35 pounds. Pumpen att öka trycket eller blöder ut trycket med lanseringen ventilen sitter på pumpen.
4

Demontera pumpen och byt ut locket luftventilen. Sätt tillbaka sadelväskor.
Extern Spring Stötar
5

Lyft cykeln med cykeln hiss så att bakhjulet är igång. Ta bort sadelväskor.
6

Anlita skiftnyckel med skårorna i fjäderjustering ringen i botten av chocken. Vrid ringen medurs för att mjuka upp attraktionen och moturs för att stelna det. Justera varje sida jämnt att upprätthålla ett väl avvägt stöd vid den bakre änden.
7

Sätt tillbaka sadelväskor. Addera Softail Shock Justering
8

Höj cykeln med cykeln hiss så att bakhjulet är igång. Leta plattan chocken justering vid bakre änden av chocker.
9

Vrid justeraren låsmuttern motsols två eller tre varv med en skiftnyckel. Engagera skiftnyckel med skårorna i skaderegleraren plattan. Vänd plattan, i full sväng steg, medurs för att mjuka upp attraktionen och moturs för att stelna det.
10

Dra åt låsmuttrarna ordentligt på justeraren plattan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106082.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.