Hur man gör Harley Pipes Louder

Göra dina Harley rör starkare betyder inte nödvändigtvis att du har att spendera en massa pengar. Vad är nyckeln, dock, är att förstå de olika alternativ man har samt förstå vad ditt avgassystem gör. Tre sätt att göra din Harley rör högre åter-tuning av motorn, ta bort bafflarna eller genom att byta ut skärmar på vissa modeller av Harley-Davidson motorcyklar. Instruktioner
1

Retune motorn att göra Harley rör starkare samtidigt som prestandan förbättras. Från fabriken i Harley Davidson är avstämd för att uppfylla kraven för brusreducering och utsläppsnormer. För att göra detta optimerar den elektroniska styrenheten (ECU) luften och intag bränsle in i motorn för dessa ändamål. Genom retuning cykeln till topprestanda med tillägg av en dator styrenhet, kan du både göra biker högre och ger mer effekt. Styrenheter som förändrar bränslet och luftflödet genom motorn finns på återförsäljare och kan hittas på nätet.
2

bort bafflarna eller borra hål i dem för att öka luftflödet genom rören. Genom att göra så, kommer motorcykelns rören vara mycket högt. Dock kommer samtidigt borrat ut bafflarna eller borra hål i dem göra Harley starkare, kommer det inte förbättra prestandan. Faktum är att över tiden utförandet av Harley kommer att ramla ut.
3

Bifoga halka på halsdukar. Det finns ett antal eftermarknaden halka på ljuddämpare - några med flyttbara mellanväggar som kan bytas ut. Trä på halsdukar går på slutet av Harley-header rören. De är ett billigare alternativ till helt installera nya rör. Efter att göra så, kommer motorn att behöva retuned för att justera för den nya luftflödet genom bränsle-och avgassystem. Följesedlar-on ljuddämpare göra din Harley rören starkare och förbättra prestandan med ut byta ut hela avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107683.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.