Vilka är farorna med barn ridning motorcyklar utan Hjälmar?

Om du har ett barn på din motorcykel med dig, är det absolut nödvändigt att han eller hon bär en hjälm. Hjälmar minskar dramatiskt risken för huvud-och nackskador i händelse av en olycka. Vad är mer, är det olagligt för alla att köra en motorcykel utan hjälm i ett antal stater, så åtminstone du kan titta på en hård böter. Död

Den största faran är risken för dödsfall. Traumatisk skallskada kan orsaka dödsfall omedelbart, och rider en motorcykel vid höga hastigheter gör dig betydligt mer benägna att drabbas av traumatisk skallskada än att vara i en bil eller promenader. Detta eftersom det inte finns något buffrande dig i en motorcykel, inte bara är det inget säkerhetsbälte, det finns också några väggar eller fönster för att skydda dig från marken eller annan bil

genom att inte skydda ditt barns huvud med en. hjälm, sätta dig honom vid risk för omedelbar död från en hjärnskada.
långsiktiga skador


Om du inte dör av skallskada, kan du drabbas från en större huvudskada. Detta är mycket allvarligare än en fot, ben, mjälte eller väsentligen varje annan skada. Skallskador kan ha långvariga eller permanenta effekter på motorisk kontroll, kognitiv förmåga och även personlighet. Åtminstone, kräver de månader eller år av dyra, tidskrävande behandling för att återhämta sig från.
Neck

Hjälmar också skydda nacken. Utan detta skydd, ditt barns chanser att förlamning eller död är betydligt högre, även om det inte finns en risk för kognitiv funktion i samband med skallskador.
Ansikte

Vissa hjälmar har ansiktsskydd samt huvudskydd. Medan en skadad yta inte kommer sannolikt att leda till döden, kan det vara obehagligt och möjligen vanprydande. Åtminstone är en ansiktsbehandling skada oerhört smärtsamt på grund av ansiktet är ökad känslighet, kommer så lämpligt ansiktsskydd hjälpa ditt barn bo smärtfri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108701.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.