DIY Motorcykel Bagageställ

Motorcyklar är bra för att rulla ner den öppna motorvägen, men de är inte så bra om du vill bära bagage. Till skillnad från en bil, inte en motorcykel inte har en trunk kan du bara lagra ditt bagage i. Istället behöver du ett rack motorcykel bagage. Om du inte vill köpa en separat rack, kan du göra din egen - förutsatt att du är kompetent att arbeta med plåt. När du är klar, kommer du att kunna bära bagage på motorcykeln. Saker Du ska behov
Sheet metall
Sheet metall sheers
Tape Drill åtgärd
med metall hyvelskäret
Muttrar och muttrar
Metal bracket
Kartong Marker


Visa fler instruktioner
1

Använd måttband för att ta reda på hur mycket utrymme du har. Din motorcykel pakethållare ska svepa runt sätets bredd och sväva ut över ryggen fender.
2

Skapa en mall med hjälp av kartong. Traditionellt, bagagehyllor är rektangulär, med en fördjupning som är utformad för att ge utrymme för baksidan av din motorcykel sätet. Håll göra mallar tills du hittar en som du är nöjd med. Du kanske vill mäta storleken på ditt bagage också, för att se till att det kommer att passa på din motorcykel pakethållare.
3

Använd markören för att beskriva mallen på ditt ark metall.
4

Använd metall sheers att sänka ditt bagage rack ur plåten.
5

Klipp ut tre remsor av metall som är ungefär 2 inches tall och samma längd som din motorcykel pakethållare. Dessa remsor kommer att vara på sidorna av pakethållare som är där för att förhindra att ditt bagage från att falla av
6

Borra hål för tre metallfästen på varje läpp -. En bracket för varje hörn, och en som monteras på mitten. Använd muttrar och bultar för att fästa dem på läppen.
7

Fäst metall läppar till din pakethållare. Sätt dem på plats, använd din markör för att markera var de skruvhål måste borras på hyllan, sedan borra dem. Efter, använd skruvar och muttrar för att fästa varje läpp till pakethållaren.
8

Ställ pakethållare på sätet där det kommer att bli. Du kommer att använda fyra bultar för att fästa pakethållare till din motorcykel. Dessa skruvar kommer att gå igenom den bakre stänkskärmen. Använd en markör för att markera var hålen måste göras på gallret.
9

Borra hål i pakethållaren. Placera den bagageräcke tillbaka på dess säte, sedan använda en markör för att markera var bulthål behöver göras i den fender av motorcykeln.

10

Borra bulthål in i fender av din motorcykel. Fäst bagageräcke till motorcykeln, sedan använda skruvar för att säkra det på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110451.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.