Hur man byter den bakre Turn Signal på en Suzuki Boulevard

Suzukis Boulevard serie motorcyklar, såsom C50 och C50T, använd en skulpterad krom fäste för att montera blinkers till bakskärmen. Även designen förbättrar utseendet på motorcykeln, gör fästet det svårt att ta bort en skadad blinkers, eftersom det inte finns något synligt sätt att komma åt signalen hårdvara. Men att ta bort fästet först ger en väg att separera konsolens kromade kåpor för att komma åt blinkers och vävstolar ledningar. Saker du behöver
12 mm socket
Hylsnyckel
12 mm skiftnyckel
ersätter blinkers
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den bakre blinkers konsolens muttrarna på insidan av bakskärmen. Ta bort muttern med en 12 mm hylsa. Dra fästet blinkers från bakskärmen.
2

Ta bort alla fyra plast popnitar från botten av konsolens plast nedre luckan. Tryck i mitten av niten i och dra hela niten ur locket. Dra den nedre luckan från blinkers fäste. Addera 3

Titta igenom botten av blinkers fäste och lokalisera skadade blinkers s ledningsnät. Följ vävstolen till kontakten. Dra kontakten från motorcykelns ledningsnät.
4

nå in i botten av blinkers fästet och skruva den skadade blinkers av nötter med en 12 mm nyckel. Dra blinkers bort från fästet.
5

Sätt i den nya blinkers s ledningsnät i blinkers fäste. Dra ledningsnät genom konsolen och anslut kontakten till motorcykelns ledningsnät.
6

Tryck blinkers i sitt fäste hålet i konsolen. Skruva på muttern på blinkers är gängad monteringstapp och dra åt med en 12 mm nyckel.
7

Vrid motorcykelns tändning på och testa blinkers fungerar korrekt. Kontrollera blinkers kontaktdon om blinkers tänds inte. Återmontera fästet blinkers och installera det på bakskärmen efter omvänd ordningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107504.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.