Honda VTX 1800 anpassade specifikationer

Soichiro Honda var en man som gillade fart och teknik . Han började på 1940-talet skapar kolvringarna . Snart var det inte tillräckligt , så han vände sin uppmärksamhet till att skapa motorcyklar . Han var framgångsrik i detta också , skapar motorcyklar som har vunnit flera titlar och utmärkelser i varje kategori , från kryssare och helikopter till racing och motocross . Storlek

Sitthöjden av Honda VTX 1800 är 27,6 inches , medan axelavståndet är 67,5 inches . Bränsletanken har en kapacitet på 4,9 liter . Motorcykeln väger 743 pounds .
Motor specifcations

Motorn av Honda VTX 1800 förskjuter 109,53 tum . Det är en V2 motor med fyra slag . Kompressionen i motorn är 9,0:1 . Bränslet består av en PGM - FI , vilket innebär att det är en programmerad bränsleinsprutning , den har en automatisk choke och en enkel överliggande kamaxel . Tändningen är digital med två ventiler per cylinder . Den har en axel enhet , är vätskekyld och har fem hastigheter . Den har elstart .
Bromsar , fjädring, hjul och ram

Vinkeln på Honda VTX 1800 front raken är 31.5 grader och leden är 5.7 inches . Den främre hjulupphängningen består av en 45mm inverterad gaffel med resor på 4,3 inches . Den bakre upphängningen består av dubbla chocker som kan vara justerbar , dess resa är 3,9 inches . Den främre bromsen består av en dubbel skiva med en diameter på 11,7 inches. Den bakre bromsen består av en enda skiva med en diameter på 12,4 inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108002.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.