Hur man klä en motorcykel

Lägga till anpassade klädsel till din motorcykel sätet är ett bra sätt att lägga det sista personlig touch. Ta bort och byta ut klädseln på din plats är inte så svårt som du kanske tror. Skummet stoppning limmas på sittunderredet och häftklamrar locket till baksidan av pannan. Detta gör att dra det gamla locket och ersätta den med en ny en bris. Saker du behöver
spetstång
Seat täckmaterial
Sax
Häftpistol
Staples
Visa fler instruktioner
1

Flip din plats upp och ner så att du kan se de häftklamrar som håller det yttre höljet av sätet på pannan. Ta bort varje häftklammer genom att dra det ur pannan med en tång.
2

Placera den gamla klädseln på det nya materialet som du vill använda till stoppning. Om det nya materialet har en bild eller mönster på den, se till att du placerar det gamla sätet materialet över det nya materialet så det grafiskt eller mönstret ser rätt när du sätter den på sittunderredet.
3

Skär det nya materialet med hjälp av det gamla materialet som ditt mönster med hjälp av en sax.
4

Sträck det nya materialet under dynan på sätet pannan så att materialet på plattan dras hårt .
5

Linda överskottsmaterial runt till baksidan av pannan och häfta materialet till bakre undersidan av pannan.
6

Dra materialet framåt från häftade slut, ta bort eventuella rynkor från klädseln. Vira överskottsmaterial under pannan igen och häfta alla kanterna på undersidan av pannan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108415.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.