De bästa Bromsbelägg och rotorer för Harley Davidson

Bromssystemet av Harley Davidson motorcykel är en av fordonets mest centrala faktorerna när det gäller säkerhet för användaren. Bromsbelägg och rotorer måste vara av högsta kvalitet för att se till att cykeln reagerar korrekt när användaren pumpar bromshandtagen. Även kuddar och rotorer som kommer med alla Harley Davidson motorcykel är av bra kvalitet, måste användaren vara beredd att ändra dem när dynorna blir tunt och rotorerna verkar mindre effektivt. Det finns ingen särskild regel för hur ofta dessa delar bör bytas ut: snarare bör Harley Davidson ägare ersätta dem så snart bromsning verkar vara problematiskt eller delar verkar slitna. LRB Z Plus bromsbelägg och rotorer

bromsbelägg och rotorer gjorda av Lyndall Racing Bromsar är utformade för att bromsa effektivt och för att matcha stilen på Harley Davidson motorcykel. De LRB Z Plus rotorer är tillverkade av rostfritt stål och är värmebehandlade. Kontaktytan för bromsbeläggen är platt och smidigt klar. Borrade hål i enkelt arrangemang säkerställa en effektiv avledning av friktionsvärme. Den LRB Z Plus bromsbelägg är tillverkade av kol och Kevlar för utmärkt bromskraft. En annan funktion i LRB Z Plus bromsbelägg är avsaknad av skrikande ljud vid inbromsning.
Contrast Cut Element

kontrasten Cut Element broms rotorer från Performance Machine är speciellt konstruerade för Harley Davidson motorcyklar. Den yttre bandet av rotorerna är tillverkade av 420 rostfritt stål. Bäraren är tillverkad av aluminium och är fäst vid det yttre bandet antingen medelst bultar eller flytande element. Storleken av rotorerna beror på Harley Davidson-modellen och om rotorn går till främre eller bakre hjulet och om det är på höger eller vänster sida.
Detonator Custom Flytande broms rotorer

Detonator från Harley Davidson är en flytande broms rotor som kan användas som ersättning för den ursprungliga bromsrotorn för motorcykeln. Den kan också användas för anpassade hjul. Den yttre skivan är tillverkad av rostfritt stål med hål för effektiv värmestyrning. Den inre bäraren är gjord av stål som är tänkt att komplettera och förbättra utseendet på hjulet. Addera DP sintrad metall Bromsbelägg

sintrade metall bromsbelägg från DP Bromsar ger utmärkt och snabb bromsverkan för olika Harley Davidson motorcyklar i både torra och våta förhållanden. Dynorna är tillverkade av sintrad metall, vilka är kända för sin hållbarhet. Denna pad material garanterar konsekventa hållplatser som är effektiva och fade-fri på grund av förmågan hos oxid-baserade keramik på bakstycket av dynan att kanalisera friktionen värmen effektivt.
Brembo Bromsbelägg

Brembo bromsbelägg består av sintrade och kol-keramiska föreningen beroende på användningen av Harley Davidson motorcykel: oavsett om racing, på väg, eller off-road körning. Bromsbeläggen med organisk förening ger konstant och snabb bromskraft i både vått och torrt. De sintrade bromsbelägg är effektiva i både varma och kalla temperaturer och rekommenderas för racing eller på väg. Brembo har också fade-fri och tyst bromsprestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108140.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.