Hur ansöker Dekaler Motorcykel Fender

En anpassad färg jobb är inte det enda sättet att försköna utseendet på din motorcykel. Vinyldekaler erbjuder ett ekonomiskt alternativ för att ge din cykel det utseende du vill utan att behöva punga ut hundratals - eller tusentals - dollar. De mönster och färger finns att välja mellan är stora. Vissa företag kommer även att göra kundanpassade grafik för att passa just din cykel och samtidigt ge den stil du gillar. Saker du behöver
Isopropylalkohol
Måttband Sugskrapa
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Använd isopropylalkohol för att fukta ett papper handduk och rengör hela delen av dina fendrar på din motorcykel. Rengör området med eventuella damm, buggar eller andra ämnen, eftersom dessa saker kommer att påverka slutresultatet av dina dekaler. Låt alkoholen torka helt innan du fortsätter.
2

Mät den del av stänkskärmen där du kommer att tillämpa dekalen så det är ännu. Center dekalen från vänster till höger och uppifrån och ned på stänkskärmen. Om du placerar en motsvarande dekal på motsatt fender, mäta det på samma sätt som den första fender.
3

Lossa dekalen från underlaget papper utan låter det vika sig över själv eller att beröra någon annan yta. Rada upp bilden enligt de mätningar som du gjort, och långsamt placera dekalen på plats. Använd en gummiskrapa för att jämna ut dekalen som du placerar den. Detta kommer att hjälpa sträcka vinyl dekal över kurvorna på fender och bidrar till att förhindra bubblor bildas.
4

Gnid dekalen helt platt med både fingrar och en gummiskrapa. Börja i mitten och arbeta dig ut mot kanterna, skjuta några bubblor ut som du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108349.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.