Hur Ren Motorcykel Bromsar

Motorcykel bromsar, precis som andra delar på motorcyklar, kan bli smutsig och täckt med olja, fett och andra rester. Men för någon form av anständiga prestanda, måste motorcykel bromsar vara mycket ren. Så är det viktigt att snabbt och effektivt rengöra dessa delar av utrustning utan att skada dem. Saker du behöver
Motorcykel pallbock eller center standFlat-head screwdriverBucket av varm, tvål waterRagsSponge med scrub sideGarden slang kopplad till rent kranvatten
Visa fler instruktioner
1

Pull motorcykeln till ett öppet, tillgängligt område (helst en gräsmatta), och plats motorcykeln på en pallbock eller centralstödet. Om du inte äger en av dessa står, prova att placera cykeln på ett stort block eller liknande anordning.
2

Använd en platt skruvmejsel för att bända isär bromsbeläggen i bromsen. Doppa en trasa i en hink med varmt tvålvatten och använda den för att börja skura bromsskivan. Skivan är lättillgängligt bara till sidan av däcket, och du kan komma åt skivan område inom bromsbeläggen genom att vrida på ratten.
3

Skjut trasan mellan bromsklossarna. Se till att få dem så rena som möjligt.
4

Använd en svamp med en scrub sida att skrubba grime och fett från ytan av bromsskivan. Återigen, snurra däcket att komma den del av skivan som ligger mellan bromsbeläggen och inom församlingen.
5

Slang hela bromsning församlingen. Det är viktigt att ingen tvål rester finns kvar på alla ytor av bromsen, eftersom det kommer att orsaka halka.
6

Lämna bromsbeläggen särade i flera timmar så att de kan torka.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106369.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.