Så skyddar Radiatorer från rock Punkteringar

Motorcykel radiatorer behöver skydd mot stenar och andra vassa föremål som kan flyga upp från vägen och punkteringar orsak. Kylargrillen kit finns i ett stort urval av stilar och mönster för att matcha din cykel. Chrome galler kit accent kylaren fram för att matcha krom slutrör, fotstöden, broms täcker reservoaren och gas täcker tank. Designs inkluderar lågor, för att matcha färgen jobbet, eller motorcykeln namn. Dessa anpassade metall mönster på framför grillen täcka och skydda kylaren från främmande föremål som kan orsaka hål eller bucklor, vilket resulterar i en felaktig kylsystem. Saker du behöver
Skiftnyckel
eltejp
Kylargallrets kit
Tänger
Isopropylalkohol
Shop trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera en skiftnyckel på hornet bulten. Vrid nyckeln moturs för att lossa bulten. Dra bulten, fäste och horn rakt ut för att ta bort dem. Hornet kommer dingla med sitt kabelnät.
2

Place eltejp runt hornet ledningsnätet och tejpa hornet till bromsoket ledningsnätet. Denna åtgärd håller horn ur vägen av radiatorn medan du arbetar.
3

Placera en skiftnyckel på den övre vänstra bulten på kylarfästets. Vrid nyckeln moturs för att lossa och ta bort bulten. Upprepa denna process för att ta bort den övre högra bulten.
4

Infoga två galler gummilister, ur satsen, i den övre delen av kylargrillen. Sätt i de återstående två stötfångare i botten av gallret. Det finns en läpp vid både toppen och botten av gallret, på insidan, för att rymma de stötfångarna.
5

Placera de två metallflänsen krage distanser på de bästa två bultar av kylarfästets.
6

Rikta bulthålen samtidigt glider gallret på kylarfästets. Delvis åt var och en av de två bultarna. Böj ned gallret upp med tång på en 90-graders vinkel för att linda runt botten av radiatorn. Lyft upp radiatorn att glida gallret ner under det.
7

Dra åt de två övre bultarna. Dra bort tejpen hornet och bromsoket ledningar. Byt horn på fästet och dra åt bulten på plats för att installera det.
8

Häll isopropylalkohol på en butik trasa. Gnid klibbiga rester från tejpen kabelnät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107900.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.