Hur man tar bort greppen på en Yamaha Road Star

Yamahas sortiment av motorcyklar Road Star är kapabla roadtrips sträcker sig hundratals miles på en gång. Många av Road Star komponenter börjar att bära under dessa turer, de flesta som behöver bytas förr än senare. Detta är speciellt sant för motorcykelns handtag, som är i ständig kontakt med ryttarens handflatorna. Trots att ersätta en sliten uppsättning grepp verkar enkel, limmet som används för att fästa handtagen på styret är ganska stark. En kombination av tålamod och rätt verktyg unseats även de mest envisa grepp. Saker du behöver
8 - och 10-mm hylsor
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Tryckluft
Blåspistol 80-slippapper

Visa fler instruktioner
1

Lossa bultarna som fäster abborre kopplingshandtaget och frambromsen huvudcylindern på styret med en 10-mm och 8 mm hylsa fäst till en hylsnyckel. Skjut båda delarna borta från handtagen.
2

Skruva ur skruvarna från botten av den vänstra och högra styret switch skida med en stjärnskruvmejsel. Dra den vänstra omkopplaren pod off på styret.
3

Dra den högra omkopplaren pod isär för att få tillgång till gas röret och dess handgrepp. Dra vajrarna bort av gasen röret, dra sedan den högra omkopplaren pod bort från styret.
4

in en platt skruvmejsel mellan den vänstra handtaget och styret. Bänd en liten del av greppet off på styret. Blås in tryckluft i springan mellan grepp och styret med ett slag pistol. Arbeta skruvmejseln från sida till sida för att lossa greppet tills den kan skjutas ut på styret. Ta den högra handtaget från gasreglaget röret enligt samma metod.
5

Ta bort eventuella kvarvarande lim eller handen partiklar grepp från styret och gasen röret med 80-slippapper.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110378.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.