Hur Prime motorn med olja i en 1972 Harley-Davidson Sportster Efter det återuppbyggdes

Harley-Davidson använder en växel-typ oljepump för att mata lager och bussningar i motorn i 1972 Sportster. Pumpen levererar lågt tryck, stora volymer oljeflödet genom de olika oljepassagerna inom blocket, återvänder sedan oljan till oljebehållaren. En nyligen ombyggda motorn kommer inte att ha olja i lagren eller bussningar, och de krafter som genereras i motorn med roterande och fram-och återgående delarna kan skada de nya lagren och tidskrifter. Motorn måste noggrant grundas med olja innan du kör. Saker du behöver
Ny motorolja
Skruvmejsel
Ren olja Wrench container
ställa
Visa fler instruktioner
1

Placera oljebehållaren till den bakre delen av motorn under sätet på höger sida av Sportster. Ta bort locket oljetanken. Fyll oljebehållaren till "FULL"-markeringen. Montera tanklocket.
2

Avlägsna slangklämman från oljan returslangen, vid reservoaren slut, med hjälp av lämplig skruvmejsel för att lossa klämman. Dra slangen oljeretur från avkastningen bröstvårtan på behållaren. Leda den lösa änden av olje returslang i en ren olja behållare.
3

Koppla bort tändspole från primärsidan av tändspolen placerad under bränsletanken och ovanför motorn med hjälp av en skiftnyckel. Placera kablarna så att de inte kan bågen till terminalerna tändspole, någon del av ramen eller motorn eller varandra.
4

Drag runt motorn med tändningslåset i 10 sekunder. Låt starter att svalna i en minut. Upprepa vid behov tills oljan börjar att släppa från oljan returslangen.
5

Montera slangen oljeretur på olja avkastningen bröstvårtan på behållaren. Dra åt oljan klämma returslangen säkert med en skruvmejsel.
6

Toppa oljan i reservoaren till "FULL"-märket.
7

Anslut tändkablar till terminalerna på tändspolen med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111680.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.