Hur man tar bort en överförings Sprocket på en Harley-Davidson

Ändra en transmissionskedjehjulet på en Harley Davidson motorcykel är i grunden samma process som på någon annan motorcykel. Skillnaden kommer att vara de verktyg som gjorts speciellt för Harleys. En transmissionskedjehjulet är en metallskiva som drivkedjan är ansluten till. Kedjan överför kraften från växellådan till bakhjulet drevet och som driver bakhjulet. De flesta Harley modeller använder olika verktyg så att du kommer att behöva köpa verktyg för din cykel från Harley-återförsäljare. Saker du behöver
Motorcykel jack
Tänger
Harley verktygssats
Visa fler instruktioner
1

Placera en motorcykel domkraften under motorblocket och höja Harley från marken. Lossa muttern på bakaxeln med en tång och tryck bakhjulet mot motorn för att lossa kedjan.
2

Ta bort skruvarna som håller transmissionskedjehjulet täcka till motorblocket med Harley verktyg. Dra bort luckan från motorn och ställ den åt sidan. Dra kedjan utanför transmissionskedjehjulet.
3

Placera Harley på första växeln att hålla transmissionskedjehjulet från svarvning. Ta bort muttern i mitten av transmissionskedjehjulet med en spärr och uttag från en Harley verktygssats.
4

Dra transmissionskedjehjulet bort transmissionskåpan. Förvara den kvarhållande muttern och drevet i en ren och torr plats för att undvika de komponenter från rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110682.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.