Så här importerar en helt ny Harley Into Australien

Importera en splitterny Harley-Davidson från USA - eller nästan något annat land, för den delen - till Australien kan göras så länge cykeln möter Australiens trafiksäkerhetsåtgärder förordningar, Australisk design och olika standarder import. Shipping en Harley är en mycket dyr process. Det kräver flera steg som måste vidtas för att cykeln för att verkligen komma in i landet. Kontrollera att du har uppfyllt alla kriterier och fyllt i all nödvändig dokumentation innan du betalar för att skicka din cykel. Saker du behöver
Uttalande om överensstämmelse
ägarbevis
Entry certifierare
Motorcykel rederiet
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att din Harley-Davidson uppfyller certifieringskraven som den beskrivs av den australiska regeringen Institutionen för Infrastruktur, enligt deras normer på nya fordon, som skiljer sig från antalet sålda begagnade bilar. När du fyller i alla papper, ange att din Harley är ny.
2

Be om och få ett intyg om överensstämmelse från en representant för Harley-Davidson, t.ex. din lokala Harley-Davidson återförsäljare. Detta inkluderar ett officiellt brev - på företagets officiella brevpapper - som listar de standarder som din cykel är certifierade. Följebrevet och uttalandet skall undertecknas av auktoriserad tillverkarens representant. Håll originalhandlingarna att presentera en australisk post certifierare, som kopior kommer inte att räcka.
3

igenom de krav som anges på nätet av den officiella australiensiska Department of Infrastructure webbplats med avseende på import av nya fordon . Det kommer att finnas krav på cykeln tillstånd, klass, certifiering och väg värdighet. Kontrollera att specifikationerna på ditt uttalande om överensstämmelse uppfyller de krav som anges av den australiska regeringen. Bevisa att du är ägare till din Harley med en sedel eller titel.
4

Hyr ett rederi baserat på deras rykte och kostnad. Hitta ett företag som kan leverera din cykel inom din budget. Du kan få offerter från internationella rederier nätet.
5

Kontakta en officiell bolag post intygar att registreras och erkänd av den australiska regeringens avdelning för infrastruktur. Posten intygsgivare är ansvarig för att fylla inspektioner inträde certifiering på din Harley ankomst. Inrätta en inspektion med företaget och be dem alla frågor du kan ha om leveransprocessen.
6

Pass tull och säkerhetskontroller vid ankomst i Australien. Se till att din dokumentation är i ordning om biosäkerhet kontroller och krav tull. Efter att ha passerat tullen, ta cykeln till posten certifieringsorganet att få en inspektion och, när denne, din certifiering. Registrera din Harley med den australiska regeringen att slutföra importerande processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108726.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.