Motorbike Presenter för Män

Att hitta rätt present till din manliga motorcykel entusiast kan vara en utmaning. Du vill hitta något som kommer att hjälpa hans resa för att vara mer trevlig och säker. Du kan leta efter något praktiskt, eller något snyggt - eller en kombination av båda. Västar

Motorcykel västar kan komma i flera olika stilar och gör att den passar människan. Du kan välja en egen läder stil gjord av hästläder eller kohud läder i svart eller brunt. SWAT-stil västar kommer i läder och är skottsäkra. Du kan välja en motorcykel väst club stil med en sömlös rygg och fickor pistol. Fördelen med den inre panelen är tillbaka han kan sätta anpassas konstverk eller hans motorcykel klubb patch på ryggen utan att oroa sömmarna i vägen.
Summer Gloves

Män s sommar motorcykel handskar av Deerskin erbjuder flera funktioner. Handskarna gör din man att känna sig bekväma ridning i alla temperaturer. Den Deerskin ger honom skydd med slitstyrka. Hjortskinn läder sträcker ut och inte på längden. Denna gömma är också unikt eftersom det gör att dina händer för att känna svalare under sommaren och varmare på vintern.
Sadelväskor

sadelväskor är motorcykel bagage som han kan fästa på baksidan av sin motorcykel. Den sadelväska kan skräddarsys för en viss motorcykel han rider. Han kommer att få användning av en sadelväska när han är på väg resa eller behöver en plats för hans pappersarbete för hans resa till jobbet. Du kan hitta en för honom som passar hans stil om det är brunt eller svart läder. Du kan hitta vattentäta sadelväskor som kommer i en tvådelad saddlebag set. Du kan också välja en dual sport sadelväska gjord av ett tjockt nylon med uretan vattentät beläggning.
Regnställ

Regnställ är en nödvändighet att ha på hans och kan vara stilfull gåva. Du kan köpa den i en tvådelad set med regnkläder jacka och byxor gjorda av 100 procent lättviktsnylon som är vattentät. Reflexpasspoaler skyddar honom på natten särskilt i regnet medan han är ute på vägarna. Du kan hitta redskap i en stil och färg för att passa honom som svart och rött, svart och grått eller orange och svart kostym med en dubbel vindslå och kardborreknäppning för att hålla honom torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108390.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.