Hur man installerar Motorcykel Graphics

Motorcykel grafik är ett kostnadseffektivt sätt att försköna din motorcykel. Vinylgrafik är mycket billigare och lättare att tillämpa än en ny lack och de finns i många utföranden och färger. Många företag kommer egen design grafik skräddarsys för att passa din motorcykel. Saker du behöver
pappershanddukar
Isopropylalkohol
Måttband Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Rengör området där du kommer att vara om grafiken. Blöt en pappershandduk med isopropylalkohol och rengör ytan. Damm, smuts eller fel på motorcykeln kan påverka utseendet på grafiken. Låt alkoholen torka helt.
2

Mät där du kommer att lägga bilden så att det är ännu. Se till att bilden är centrerad uppifrån och ner och från vänster och höger på den del av motorcykeln som du placerar det.
3

Peel grafiken från skyddspappret försiktigt utan att låta det kontakt med någon annan yta medan du tar bort det.
4

justera bilden till området som du tidigare uppmätta och börja lägga ner det. När du lägger ner det, släta ut med skrapan. Skrapan kommer att hjälpa sträcka vinyl över kurvorna på motorcykeln och förhindra bubblor från att fastna under.
5

Gnid dekalen platta, arbeta från mitten och utåt. Använd fingertopparna först och sedan gå över eventuella ojämnheter eller bubblor med skrapan, driver dem ut till kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107866.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.