Seat borttagning Instruktioner för en Harley Davidson Crossbones

Den FLSTSB Crossbones hyllar de motorcyklar som produceras av Harley-Davidson under det glada 20-talet. För att vidareutveckla sin styva-inramade styling, är Crossbones försedd med en fjäder upphängd-framgaffel och säte, frammana den råa utseendet på en bobber motorcykel. Växla fjädrade sätet för en av de många platser som erbjuds av Harley-Davidson kommer att öka maskinens väg pågående komfort, men kräver att ryttaren att ta bort den ursprungliga stolen först. Medan uppgiften kan tyckas vara lite förvirrande, tack vare det fjädrade sätet ovanliga montering teknik, är det mycket enklare än du förväntar dig. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av sätet för att dra fjädrarna från sätet skena lockets Monteringsstiften, placerade under sitsen på motorcykelns ram. Sväng sätet upp mot dess gångjärn på framsidan av sadeln och håller den på plats.
2

Ta bort skruven från baksidan av sätet skena lock, med hjälp av en platt skruvmejsel. Lyft baksidan av sätesskenan täcka upp och över fjädern monteringspinnar. Dra luckan sätesskenan mot bakskärmen, glider den böjda fliken på framsidan av luckan av stolens gångjärn. Ställ sätesskenan täcka undan.
3

Skruva loss sätet gångjärn s svängbulten, med en Torx-skruvmejsel. Dra sitsen från gångjärnet. Ta bort gångjärnet, med en Torx-skruvmejsel för att skruva loss gångjärnen s bultar.
4

Avlägsna fjäderinfästning stiftfästet från sätesskenan, med en Torx drivrutin för att skruva loss konsolens bultar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107574.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.