Hur till Mount Metzeler s Red Dot

Metzeler är en tysk tillverkare av däck till motorcyklar, från professionella Supermoto racing cyklar till mopeder. Metzelers är också fabriken OEM däck på många europeiska motorcyklar. Rätt däck balans är särskilt viktigt i tvåhjuliga fordon. Obalanserade motorcykeldäck påverkar mer än komfort, de kan orsaka hanterings-och kontrollfrågor, och påverkan säker drift. Sidoväggarna hos många Metzeler däck är märkta med en röd punkt för att indikera den lättaste delen av däcket. Metzeler däck ska monteras med den röda pricken placerad intill däcket ventilen på fälgen för korrekt viktfördelning och balans. Instruktioner
1

Rengör däckvulsten och smörj den med tvålvatten.
2

Observera rotationsriktningen pilar och den röda pricken tryckt på däcket. Montera däcket så pilarna pekar i rätt riktning däck rotation, och den röda pricken är placerad intill däcket ventilen.
3

Ta bort ventilkåpan. Avlägsna kärnan ventilskaftet från ventilen och pumpa upp däcket till 40 psi till sittplats pärlan av däcket på fälgen. Installera kärnan ventilskaftet och pumpa upp däcket till tillverkarens rekommenderade ridning trycket.
4

Kontrollera att däckvulsten sitter ordentligt på fälgen. Om det inte är, tömma däcket och upprepa sittplatser proceduren. Om du använder en innerslang, vara säker på att slangen inte kläms av kanten under inflationen.
5

Montera ventilkåpan på däckets ventil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111022.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.