Hur till Ändra Sportster Däck

personifying den ursprungliga bad-boy attityd, har Harley-Davidson Sportster motorcykel varit gynnade attraktionen för många motorcyklister sedan slutet av 50-talet. Lätt och smidig, kan Sportster göra snabba arbete av en lång sträcka av motorvägen. Dock ger pigg ridning cykeln en aptit för färskt gummi, belyser behovet av att ersätta däcken ofta. Medan uppgiften är inte svårt att åstadkomma, se till att ha rätt verktyg och en service manual, vilket kommer detalj hjulet borttagning och installation process. Saker du behöver Kundservice manuell
ventilkärnan borttagningsverktyg
Bead breaker Par Tool Review av träklossar (2 "x4") katalog Rim beskyddare
par däck strykjärn
Spray flaska fylld med såpvatten
ny innerslang
Air kompressor
Wheel balancer
Visa fler instruktioner
Däck Borttagning
1

Placera din Sportster på ett stativ och ta bort hjulet från motorcykeln, följa instruktionerna i servicehandboken.
2

tömma däcket genom att ta bort kärnan ventilskaftet sedan bryta pärlan, eller tätningen mellan däcket och hjul, med ett verktyg bröd brytare. Placera hjulet på sin sida, med träklossar att stödja det. Spraya den yttre kanten av däcket med tvålvatten.
3

Tryck ordentligt längs hela sidan av däcket för att lossa det nog att sätta dina fälg beskyddare mellan däcket och fälgen. Placera skydden i 11 och 12 positionerna klockan skjut den böjda änden av däcket strykjärn senaste fälgen beskyddare och under kanten av däcket.
4

Tryck ned däcket järnen till sträcka kanten av däcket över läppen av fälgen. Håll 11 järn klockan däcket på plats, ta bort 12 järn klockan däcket från under däcket och placera den i 1:00 positionen. Tryck ned 1:00 däck järn att sträcka däcket över kanten. Avlägsna däcket strykjärn och dra den återstående läpp av däcket bort av fälgen. Detta kommer att lämna däcket fäst vid kanten av endast en sida.
5

Dra ut slangen, om någon, och spraya den inre läppen av däcket med tvålvatten.

6

Slide en fälg protector mellan kanten och den inre läppen av däcket. Sätt ett däck järn mellan däcket och fälgen och stå hjulet upprätt. Dra däck järn mot dig som du håller kanten. Däcket ska dyka helt bort av fälgen.
Däck Installation
7

vattensprut tvål på fälgen och insidan av det nya däcket, sedan glida en del av kanten av det nya däcket runt fälgen. Placera din fälg beskyddare mellan däcket och fälgen och använda ett däck järn för att dra den återstående läppen av däcket på fälgen.
8

Inflate din nya innerslangen delvis för att hindra den från att vrida och skjut den i det nya däcket. Vrid däcket på fälgen för att inrikta balans märke, ett litet märke på däcksidan, med ventilskaftet. Tryck däcket ned på fälgen tills den andra sidan av däcket nästan vidrör fälgen.
9

in det inre rörets ventilskaftet genom monteringshålet på fälgen och fäst med ventilskaftet s låsmutter .
10

Spray den yttre kanten av däcket med tvålvatten och dra ditt fälg beskyddare mellan däcket och fälgen. Dra den återstående läpp av däcket på fälgen med ett däck järn.
11

Pumpa upp slangen till 56 psi (pounds per square inch) med användning av en luftkompressor för att ställa in däckets vulst. Två högt pops kommer att indikera att kulorna har ställts in på rätt sätt.
12

tömma däcket något och justera däcktrycket enligt det rekommenderade värdet bestäms av din tjänst eller bruksanvisning.

13

Balansera hjulet och installera det på din Sportster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106684.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.