Harley Framgaffel Verktyg

Framgafflarna på en motorcykel är de delar av cykeln som håller hjulet på plats. Om du vill arbeta på dessa gafflar - antingen genom att reparera dem när de bryts eller ersätta dem med andra gafflar - det finns en mängd olika verktyg som du kommer att behöva till hands för att få jobbet gjort. Fork Compression Tool

Ibland måste du göra dina gafflar mindre på grund av motorcykel modifieringar, eller kanske gafflarna blev böjda ur form och måste pressas tillbaka i. När detta händer, är vad du behöver en gaffel kompression verktyg. Dessa verktyg klämma på gaffeln och komprimera den, trycka ner de nödvändiga måtten som du behöver för din cykel. Det fungerar på ett liknande sätt som ett skruvstäd.
Skiftnyckel

Dina framgafflar kommer att hållas samman med bultar. För att ta bort bultarna du kommer att behöva en uppsättning nycklar. Eftersom Harley Davidson motorcyklar är amerikansk tillverkade motorcyklar, bör du ha en uppsättning av standard skiftnycklar till hands. Men om du arbetar med andra motorcykel typer eller du sätter på anpassade bitar, då kanske du vill ha en uppsättning metriska skiftnycklar till hands också.
Sockets

p Om du inte vill använda skiftnycklar, eller skiftnyckel är väldigt obekvämt att använda på dina gafflar, så du kan använda sockets. Hylsnycklar kräver inte den roterande rörelse som regelbundna skruvnycklar kräver, så att de kan användas i mycket mer trånga ställen än vanliga nycklar kan användas. Som med vanliga skiftnycklar, kan du få uttag i både standard-och metriska mått att använda på dina motorcyklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110186.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.