Så här ändrar Harley Ljuddämpare

Harley-Davidson motorcyklar är kända för sin ridbarhet, pålitlighet, snabbhet och, naturligtvis, högt avgaser. "Loud rör rädda liv" är en fras som ofta används i motorcykel samhället, där en massa gånger avgaser av en motorcykel är starkare och mer uppseendeväckande än beståndet horn. De flesta motorcyklar, men kom inte standard med avgasrören så högt som de på en Harley. Med en enkel, gör-det-själv proceduren, kan du göra dina egna starkare cykel ljud och ta mer uppmärksamhet på vägen. Saker du behöver
Basic skiftnyckel som
Handhållna borr
skärande borr
Vise
trasor eller handdukar
Plastfolie
Visa mer instruktioner
1

Reference din instruktionsbok för att avgöra hur avgaserna hålls på ramen och topplocket för din motorcykel. Varje modell av Harley är olika, men de flesta avgassystem kommer att hållas på med två bultar per cylinder och en eller två fästbultarna på baksidan.
2

Ställ motorcykeln på central-eller sparka stå . Om du har en speciell arbetsplats monter, kommer detta att leda till en mycket enklare avgasevakueringssystem process.
3

bort avgassystemet för din Harley genom att ta bort bultarna från avgaserna monteras med en kombination eller hylsnyckel. Täck över öppningarna i topplocket med plastfolie eller annan vattenavvisande material för att hålla fukt och smuts ut medan du arbetar.
4

Kläm avgassystemet i ett skruvstäd omfattas av butik trasor eller handdukar. Förkromning är ett relativt tunt skikt av material på ytan av ditt avgassystem som lätt skadas om sätts under alltför stor press. De trasor sparar krom yta. Installera en skärande borr 3/8 till 1/2 tum i storlek till din handhållna borrmaskin. Sätt in borren i slutet av ljuddämparen och långsamt borra genom den första och andra bafflar. Borra inte igenom alla tre skärmar som detta kommer att kräva rejetting eller återställa förgasaren.
5

Inspektera spetsen av ljuddämparen för att säkerställa att det inte finns några bitar av metall inne sedan bort avgaserna från den vise. Sätt tillbaka avgasrören på motorcykeln med hjälp av monteringsverktyg avlägsnats tidigare. Var noga med att dra åt bulten till vridmoment specifikationer som finns i din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106787.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.