Hur man byter en ATV Seat

Om du älskar att rida din ATV, men du inte älskar hur sätet är rippade från för mycket roligt och fränare slitage, är det dags för en ersättare. Kanske skummet har blivit platt och hårt också, och inte gör ett bra jobb på dämpning dig över gupp och ojämn terräng. När du går att ersätta din ATV säte, är du faktiskt inte byter sitsmekanism, bara skum och sittunderlag. Det är ett snabbt jobb, och du kommer tillbaka till ridning bekvämt på nolltid. Saker du behöver
1/4 tum klammer
Häftpistol
platt skruvmejsel
Ny skum sits
Nytt lock
Hårtork eller solsken
Visa mer Instruktioner
1

Beställ ersättare sittunderlag och skum för ditt varumärke av ATV (se Resurser nedan).
2

placera den nya klädseln i solen för att värma upp . Detta kommer att hjälpa till med stretching det när det blir dags att sätta den på plats. Använd en hårtork finns det ingen sol när du planerar att byta locket.
3

Ta bort det gamla locket från din ATV sittplats med hjälp av en platt skruvmejsel för att ta reda på häftklamrar.

4

Ta bort det gamla sätet skum. Det bör lossna lätt. Placera ny skum i sittplattan, vilket bör passa den exakta storleken och formen på pannan.
5

Placera locket över den främre delen av sätet och sträck tyget för att täcka baksidan av sätet . Börja häftning, bara lägga till några häftklamrar vid fronten, och kontrollerar att klädseln förblir centrerat. Dra locket tätt över stolsryggen och tillsätt några häftklamrar där. Kontrollera att det inte finns några rynkor i locket. Dra sidorna ner och tillsätt några häftklamrar att säkra sidorna. Nu kan du häfta alla områden i mellan, var noga med att dra locket spända innan häftning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106243.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.