De delar av en Honda motorcykel

Honda startade sin verksamhet 1946 och idag tillverkar bilar , ATV , motorer , sprutar , generatorer, vattenskotrar , gräsmatta utrustning och ger hem energi . Hondas motorcyklar har en innovativ historia som inkluderar införandet av den första motorcykeln krockkuddar , och Honda främjar sig som att ligga i framkant av ryttaren utbildning och säkerhet i årtionden . Majoriteten av Honda motorcykel delar , oavsett typ, kan separeras i vissa kategorier . Front End

Den främre änden av en Honda motorcykel innehåller framgaffel , styre, däck och fälg och vanligtvis lite annat . På vissa modeller kan strålkastarna placeras på fronten , men i de flesta motorcyklar , placeras på kroppen . Fronten är ansvarig för styrningen av motorcykeln .
Body

kroppen av motorcykeln innehåller sätet , bensintanken , avgassystem och ljuddämpare , motor , strålkastare , bromsljus , spegel , växelspak , vindruta och fotpinnen och kåpor . Kroppen är den mest komplicerade delen av maskinen och rymmer alla de mekanismer som gör att fordonet kan manövreras . Beroende på år och modell av motorcykeln , kan kroppen ha en mängd olika former och innehåller ett brett spektrum av enskilda delar och tillbehör .
Rear End

bakre änden av en Honda motorcykel innehåller de bakre gafflar , kör kedja, bakre stötdämpare , Fender , däck , fälg , bromsar och tillbehör broms . Den bakre änden styr framdrivning och bromsning av motorcykeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110402.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.