Hur vill kolla Transmission Fluid på en 2003 Indian Spirit Motorcykel

Anden var en av de sista modeller som tillverkas av indiska Motorcycle Company of America under 2003. Liksom sina stablemates,, den indiska chefen och spanar var Anden som drivs av en separerad motor, primär enhet och transmission enhet. Medan alla tre komponenter smörjs av sina egna oljetillgångar, bör överföringen oljenivån kontrolleras innan en lång resa för att se till att överföringen och dess redskap kommer att skyddas från friktion och slitage. Saker du behöver
Shop handdukar
indiska 80-90W transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Börja indiska Andens motor och ta motorcykeln för en kort rida på upp till 10 minuter för att värma transmissionsolja. Parkera motorcykeln på sidostödet och stanna motorn när oljan har värmts. Låt motorn och transmissionen svalt i 10 minuter.
2

bort påfyllningslocket från framsidan av höger motor vevhuslock. Torka av oljestickan tanklocket rent med en luddfri handduken.
3

Höj motorcykeln från dess sida står och håller den i vertikalt läge, med hjälp av en assistent vid behov . Sätt in oljestickan i rätt vevhuslock tills tanklocket trådarna vilar mot vevhuset locket, sedan ut oljestickan.
4

Jämför oljan märke i förhållande till de övre och undre fyllinjerna präglade i mätstickan. Helst bör oljan märket centrerad vid, eller strax över, mittpunkten mellan båda linjerna. Häll 1 till 2 dl indiska 80-90W eller liknande växellådsolja i vevhuset omslaget påfyllningsröret, med hjälp av en tratt, om oljenivån är nära eller under mätstickan nedre raden.
5

Rengör oljestickan och kontrollera oljenivån igen. Tillsätt olja, som behövs, för att höja nivån till mitten av mätstickan. Rengör oljestickan igen och skruva oljepåfyllningslocket på plats när överföringen har fyllts till en lämplig nivå.
6

Sänk motorcykeln på sidostödet. Torka bort all spilld växellådsolja med en butik handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111557.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.