Hur man gör en Dirt Bike Clutch lättare att dra

med din koppling dirtbike lätt användbar utan tröttande din hand är oerhört viktigt i tävlingar och även på fritiden ridning. Justera kopplingen på nästan alla nya motorcyklar är extremt lätt och kräver bara några varv på en snabb justering. Göra kopplingen lättare att dra, mycket av tiden, inte bara kan göra det lättare för dig att flytta, men kan ge motorcykelns kopplingen en lättare tid med helt engagerande. Saker du behöver
Rag
Motorcykel stödbenet (tillval)
Visa fler instruktioner
1

dra din smuts cykeln på en motorcykel pallbock. Om du inte äger en, luta cykeln mot ett fast föremål. Se till dirtbike är så robust placerad som möjligt.
2

Använd en trasa för att torka bort smuts, olja eller smuts utanför kopplingshuset på vänster sida av styret. Att ha en ren yta att arbeta med gör justeringen processen mycket enklare.
3

Vrid snabba INSTÄLLNINGSRATTEN på insidan av armen moturs för att lossa kopplingen, vilket ger det mer kopplingskabel slack. Den snabba justering är den största knappen på enheten. Bara vända på det en gång eller två gånger. Genom att dra kopplingen medan du håller knappen på plats
4

Testa lossnar. Om kopplingen är nu på önskvärd täthet, fortsätt till steg 5. Om inte, vrid snabbt justera ratten ytterligare och testa det igen. När kopplingen är en önskvärd täthet, fortsätta på.
5

Lås snabbt justera genom att dra den lilla låsbulten till vänster om den snabba justera skruva upp mot snabb justering. Få denna så hårt som möjligt med fingrarna. Bulten kommer naturligtvis tätt upp mot snabb justering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107316.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.