Hur Olja kedjan på en ATV

ATV utsätts ofta för hårda körsituationer som snabbt kan ta en vägtull på deras olika komponenter. Som en del av ett regelbundet underhåll rutin, smörja kedjan är en av de mer kritiska, men ofta försummade, uppgifter som bör göras mellan varje åktur. Smörjolja behövs för att förhindra kedjan länkar och rullar från bindningen. Den förhindrar också lera, smuts och skräp från wreaking ytterligare förödelse. Smörjning och rengöring av kedjan är enkel nog för nästan alla ATV ryttaren att göra. Saker du behöver
ATV lyfta eller stå och sälja Simple Green Cleaning lösning
Plast skurborste
Shop handdukar
Motorcykel kedjespray
Visa fler instruktioner

1

Lyft den bakre änden av ATV från marken med en lämplig ATV lift. Bakhjulen måste lyftas från marken tillräckligt för att snurra fritt. Engagera den främre bromshandtaget och lås den på plats för att förhindra att ATV rullar av lyften.
2

Rengör kedjan med Simple Green rengöringsmedel och skrubba den med en plast borste för att ta bort smuts och skräp som samlats på kedjan. Snurra hjulen långsamt för hand för att flytta fram kedjan tills hela kedjan har rengjorts. Torka bort eventuellt kvarvarande rengöringslösning med butik handdukar.
3

Placera munstycket på smörjmedelsspray bredvid den nedre halvan av kedjan, syftar direkt på länkarna i kedjan. Spray kedja smörjmedel på kedjan som du sakta snurra hjulen för hand tills hela kedjan har belagts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106981.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.