Motorcykel Body Armor Information

Skydda dig själv på en motorcykel går längre än ridning medvetenhet. En hjälm, handskar, stövlar, jacka och ridbyxor kan vara skillnaden mellan att gå ifrån en motorcykelolycka och veckor på sjukhuset. Inom varje kategori av kroppsskydd (hjälm, handskar, etc.) det finns flera varumärken, alla med redskap som är konstruerade för olika ridning miljöer såsom varmt väder och regn. Förstå syftet med specifika produkter skyddsvästar kommer att hålla dig säkert bekväm på vägen. Hjälmar

Förmodligen den viktigaste delen av motorcykel skyddsvästar, skyddar hjälmen på huvudet och med ett tonat visir blockerar ljusa solstrålar som kan begränsa ridning synlighet. Förenta staternas Department of Transportation (DOT) kräver varje lagligen säljs hjälm att passera Federal Motor Vehicle Safety Standard 218, vilket inkluderar hjärnan och huvudet säkerhetstester, enligt NHSTA. Efter mötet säkerhetsnormer, ett "DOT" klistermärke av godkännande frimärken på hjälmen. Den NHSTA varnar förare att inte bära hjälm utan "DOT" klistermärke, eftersom de kan vara farliga. Det inre fodret bör vara minst en tum tjock, bör hakbandet håller fast hjälmen på plats och hjälmen bör väga mer än ett halvt kilo. Tredje part säkerhetsorganisationer såsom Snell och American National Standards Institute (ANSI) stämpel också deras etiketter på hjälmar efter att ha passerat deras säkerhetsnormer.
Ridning Jackor

Ridning jackor skydda motorcyklister från överkroppen Road Rash och benfraktur. Tillverkare designen ridning jackor för väder och miljö. Sommar jacka materialet inkluderar textil, syntetiska eller nät i motsats till läder. Luftventiler, en löstagbar inre liner och ljus känsla är också vanligt att sommar jackor. Vinterjackor är vattentät, sitta lägre ner i midjan för ytterligare skydd mot väder och vind och har ökad isolering. Vinterjackor erbjuda ryttare ökat inre pansar och stoppning eftersom den ökade sannolikheten att krascha på hala vägbanor. Off-road jackor är tunna, ibland nylon och denier för rörlighet, har många fickor, skyddar mot hårt väder och erbjuda pansar vanligen i armbågar och axlar. Skinnjackor ger ökat skydd på grund av hållfasthet. Skinnjackor inkluderar pansarplåt i armbågarna, axlarna, sidorna och baksidan av varierande grad beroende på modell och huruvida den är konstruerad för en racerbana.
Handskar

motorcykel handskar kan vara fingerlösa, pansar metallöverdragna eller gauntlet-stil, som skyddar några inches förbi handleden i motsats till en traditionellt dimensionerad handske. Det finns handskar avsedda för regn, tävlingsbanan och sommartid. Tillverkad av läder, textil eller andra syntetiska material, pansar och stoppning på knogarna, fingrar och palm skydda händerna. Addera Boots

Designad för tävlingsbanorna, off- roading, motorcross eller gatan, stövlar kommer i blandade stilar, men alla skyddar anklar och fötter. Pansarplåt näsan, framsidan och sidorna av en motorcykel boot. Terrängförhållanden och race stövlar lås fast med gångjärn. Vissa stövlar har avtagbara tossor för ökad komfort och städning.
Ridbyxor

Tillverkad av läder, textil eller syntet, ridbyxor erbjuder ytterligare skydd från väg utslag jämfört med denim. Ridbyxor sälja separat eller komma som en uppsättning i fallet med en race kostym. Den knän, baken och låren är vanliga platser för stoppning och skyddsvästar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107287.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.