Hur Justera Halvljus på min Goldwing 1800

Honda Goldwing 1800 är en av de mest populära touring motorcyklar på marknaden. Detta i full storlek motorcykel har varit i produktion i över tre decennier. Gör-det-själv-anda är mycket framträdande bland motorcykel entusiaster. Många cykel ägare är stolta över att kunna göra den allmänt underhåll och reparation i hemmet. En vanlig reparation är renodlingen av de viktigaste strålkastare, och även om du är nybörjare kan du justera halvljuset ljus på din Goldwing 1800. Saker du behöver
Chalk
Skruvmejselsats
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Kör din Goldwing till ett plant område med en stor vägg eller garageport och cirka 25 meter av utrymme framför det. Dra cykeln för att inom en fot i väggen och stäng av motorn. Se till att cykeln står rakt. Om du äger en ny modell med en center Kickstället detta inte blir ett problem. Men om du har en sida står du behöver en partner för att sitta på cykeln och hålla den rakt för denna process.
2

Mät avståndet från marken till mitten av Strålkastarglas . Överför denna mätning till väggen och rita ett kors med sex tums armar på väggen. Använd en bit krita för detta steg. I mitten av korset ska matcha direkta centrum Strålkastarglas.
3

Få tillbaka på cykeln och backa upp det i en rak linje ca 25 meter. Slå sedan på halvljus strålkastare. Se till Goldwing är rak och kliva av.
4

Inspektera hur ljuset träffar väggen. Helst bör falla en tum till höger om den vertikala kors arm och en tum under horisontalplanet. Med andra ord, bör du se mitten av balken vid fyratiden på diagrammet.
5

Justera halvljus tills den träffar den önskade varumärket. Lokalisera de två justerskruvarna. En är på toppen av linsen i mitten, och den andra mitt på den vänstra sidan. Man styr den vertikala vinkeln, den andra den horisontella. Helt enkelt använda en skruvmejsel för att justera dessa två skruvar tills de ljusa linjerna upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110851.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.