Hur Integrera en GPS med en Harley Davidson Intercom System

Bluetooth-teknik är en vän till många GPS och intercom användare eftersom det tillåter dig att synkronisera din GPS röststyrning rätten till intercom öronsnäcka. Detta är särskilt praktiskt när du använder en Harley Davidson motorcykel. Harleys är inte kända för att vara lugna turer, och det är nästan omöjligt att höra ett GPS-system enhet röst utan en öronsnäcka som de från intercom system. Genom att aktivera båda enheterna via Bluetooth röst och ljudet sänds i intercom öronsnäcka. Saker du behöver
Harley Davidson blåtandförsedd porttelefoner
Bluetooth Aktivera GPS-enhet
Visa fler instruktioner
1

Slå på GPS-enheten och Harley Davidson intercom. Placera intercom örat bit i ett öra. Aktivera Bluetooth på den utrustade intercom. De flesta intercom system har en speciell inställning för Bluetooth eller en ikon att trycka som vänder sändningen på.
2

Tryck på strömbrytaren och slå på GPS-enheten. Tryck eller knacka på Bluetooth-ikonen på GPS-displayen menyn. Följ anvisningarna som Bluetooth lokaliserar Harley Davidson intercom.
3

markera intercom på menyn som en synkroniserad Bluetooth-enhet.
4

Vrid rösten turn-by-turn anvisningar på med GPS-enheten. Lyssna på porttelefonen för röstmeddelanden och anvisningar för att verifiera den synkroniserade Bluetooth-anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110581.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.