Vad du ska titta efter när man köper en begagnad Harley Davidson

På grund av en Harley-Davidson tilltalar många människor. Det är ofta ganska en bindning mellan cykel och ägare, något som de säger bilägare inte kan förstå. Denna bindning kan naturligtvis utvecklas för köpare av begagnade Harleys också. Men det finns några saker att titta efter när man köper används. Vet vad du vill

Harleys kommer i en mängd olika smaker, så det är viktigt att matcha upp dig själv med rätt cykel. Harley-Davidson är mer av en kryssning eller anpassad typ motorcykel. Så om din körstil är inriktad mot sport eller racing, kan även en begagnad Harley "Sportster" inte vara rätt för dig.

Se till att du väljer en cykel du kan hantera. Harleys kan vara stor och mäktig, så det kan vara bättre att ställa in siktet på vissa måttlig hästkrafter och forskarutbildning till en starkare cykel ner linjen. Att kunna hantera och manövrera din cykel är mycket viktigare än att börja med en tyngre cykel. Genom att köpa används, kan du undvika att köpa pressen som kommer med det långsiktiga åtagande av en ny cykel. Dessutom Harleys är extremt hållbara och konstruerade för sista - viktigt för en begagnad cykel

Du kanske vill överväga att hyra en motorcykel innan du köper ens en begagnad cykel för att se till att ägandet är rätt för dig.. Harley-Davidson återförsäljare erbjuder hyror. Addera Var kan man köpa

Självklart köper alla fordon som används kommer med vissa risker. En av de säkrare sätt är att köpa en begagnad Harley direkt från en återförsäljare. De flesta erbjuder någon form av pre-owned säkerhet program komplett med finansiering och garanti. Deras rykte som en återförsäljare är på linje med någon produkt de säljer. Köpa från en återförsäljare kan vara ett bra sätt att begränsa dina chanser att "köpa någon annans problem."
P Om du överväga att köpa från en ägare, kontrollera om ett fordon historia rapport finns tillgänglig via VIN-nummer. Fråga om han är den ursprungliga ägaren och varför han säljer. Se till att få en bra känsla för hur han vårdas och lagras cykeln. De flesta Harley-Davidson ägare behålla sina cyklar mycket väl och kan vara ute efter att helt enkelt byta upp till en nyare eller större modell. Om han verkar som han avsked med en gammal vän, är detta förmodligen ett gott tecken.
P Om du använder Internet resurser som eBay, försök att hålla sig inom köravstånd från cykelns ägare. Detta kan eliminera en del av tvetydighet om en online säljare och eventuella overhyped påståenden om en osynlig cykel. Var noga med att följa riktlinjerna, bland annat att göra due diligence på säljarens transaktionen historia. En annan idé är att be säljaren om han kan ge skriftligt tjänster kvitton.
Cykeln

När du går för att möta dina potentiella nya hog, se om du kan ta med någon som verkligen vet cyklar att kolla upp det ordentligt. Repade färg kan betyda cykeln var misskött. Också vara på jakt efter rost att se om cykeln upprepade gånger kvar ute i regnet. Kontrollera däcken och pedalerna så väl och att ofta förbises objekt som skygglappar fortfarande arbetar.

När du startar motorn, kontrollera att det låter rätt och kolla för mörk rök ur avgasröret, ett tecken på att motorn bäres. Se till att det inte läcker olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106490.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.