Hur man installerar ett Headlight Visor på en Yamaha motorcykel

Med stigande intresset för vintage-stil motorcyklar , många motorcyklister söker efter sätt att få retro - styling till sina moderna maskiner . Ett av de enklaste metoderna för att lägga till en touch av klass till en Yamaha V - Star Cruiser är tillägget av en strålkastare visor , en metall tillbehör som installeras i din motorcykel strålkastare för att frammana känslan av en vintage speed maskin . Som en extra förmån , installera visiret är en enkel procedur som kräver bara en skruvmejsel . Saker du behöver
Skruvmejslar
Headlight visor
Visa fler instruktioner
1

bort det yttre täckring från strålkastaren . Använd en skruvmejsel för att skruva loss bulten eller bultarna från trimringen och dra ringen bort av strålkastare församling .
2

Placera strålkastaren visiret ovanpå strålkastaren . Montera trimringen över visiret och strålkastare . Sätt i och dra åt dem löst trimringen hållarskruven eller skruvar med en skruvmejsel .
3

Justera visiret från sida till sida tills den är inriktad jämnt över strålkastaren . Dra trimringen hållarskruven eller bultar med en skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107004.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.