Hur man tar bort rost från skivor Motorcykel Bromsar

Rust är en av de värsta fyra brev ord i en motorcyklist ordförråd. Även om vissa ryttare kan ha turen att leva och rida i ett område som inte enkelt marknadsföra oxidation, är verkligheten den att rost kan och kommer att hända. En av de första komponenterna på en motorcykel för att visa tecken på oxidering är broms rotorer. De flesta av rost som bildas på rotorerna kan avlägsnas bara genom att rida och bromsning normalt. Men för att ta bort rost som bildas på kanterna och andra platser bromsbeläggen kan inte nå kräver lite mer ansträngning. Saker du behöver
Scotchbrite (grön) eller stålull
Diskmedel
Vatten (eller denaturerad alkohol) katalog Brake Cleaner Review Rags
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Rengör bromsok genom att spraya lätt med broms renare. Torka omedelbart bort rengöringsmedlet med en trasa för att avlägsna smuts och olja uppbyggnad.
2

Rengör kanterna på rotorn med skur lätt med Scotchbrite. När kanten är ren, skrubba det inre navet av rotorn med Scotchbrite. Arbeta försiktigt för att undvika repor på finish på det inre navet.
3

Bered en lösning med milt diskmedel och vatten och smörj på rotorn med en ren, mjuk trasa. Skölj lösningen bort med rent vatten eller denaturerad alkohol, torka sedan med en separat ren trasa.
4

Upprepa processen för att rengöra den andra rotorn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106559.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.