Hur du jämför Miltal Motorcykel Gas

uppskattas av många, motorcyklar är tvåhjuliga fordon som erbjuder ett spännande alternativ till bilar. Med många olika typer och stilar som finns, inklusive touring, gata och cyklar smuts, motorcyklar har något att locka alla olika typer av ryttare. När man överväger att köpa en motorcykel, är en viktig egenskap för att undersöka gas körsträcka. Det är vanligt för motorcyklar för att få bättre körsträcka än många bilar. En jämförelse av gas körsträcka mellan flera olika motorcyklar - tillsammans med andra specs - kan hjälpa dig att göra en utbildad, informerade köp. Instruktioner
1

Gå till en seriös motorcykel översyn webbplats (se Resurs). Om du har specifika cyklar i åtanke, leta efter ett sökfält för att skriva in önskade cyklar. Annars, börja bläddra recensioner. Många webbplatser ger dig möjlighet att ange en specifik typ av cykel, så att du inte behöver gå igenom touring cyklar om du letar efter en smuts cykel.
2

Högerklicka på länkarna för recensioner av motorcyklar kan du vara intresserad av och välj antingen "Öppna i ny flik" eller "Öppna i nytt fönster." Ordalydelsen kan variera beroende på din webbläsare.
3

Läs eller skumma igenom varje recension tills du hittar avsnittet om motorcykelns gas körsträcka. Många översyn webbplatser listar specifikationerna för varje cykel de granskar. Alternativt, skriv in gas-relaterade termer i din webbläsare sökfunktionen för att snabbt lokalisera sådan information.
4

Skriv ner märke, modell och år för varje cykel som låter lovande. Sedan skriver MPG och annan gas körsträcka informationen granskningen eller specifikationer erbjudandet. Till exempel, säger Motorcycle.com: s översyn av 2010 års Honda CBR125R det i genomsnitt 84 miles per gallon (mpg), men det gick i genomsnitt 218 miles på en full tank.
5

Jämför perspektiv cyklar i detta sätt tills du hittar en utvald grupp med önskad gas körsträcka. Gå in närmare forska dessa utvalda cyklar, jämföra fullständiga betyg och andra specifikationer, tills du hittar cykeln för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109139.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.