2002 Harley Davidson Ultra Classic Specs

Den 2002 Harley Davidson Ultra Classic är en turnerande motorcykel. Det är också känt som "Ultra Classic Electra Glide" eller genom märkning namn, ". FLHTCI" Motorcykeln har bat-wing styret, en låg vibration motor och elektronisk bränsleinsprutning. Den levereras som standard med en passagerare ryggstöd, sadelväskor, en stereo, och full instrumentering. Färgerna som finns är tvåfärgad silver och svart, gunmetal och blått, och rött och vit pärla. Kännetecken

HD Ultra Classic har några viktiga delar. Den levereras med en gaffel-monterad kåpa, och har lägre kåpor med minnesplatserna. Förvaring omfattar även glasfiber sadelväskor, bagage liners och en tur-Pak. Den levereras som standard med dubbla bakljus, en intercom och elektronisk farthållare. Stereo är en fyra-högtalarsystem med 40 watt per kanal. Hjulen är nio talade urholkad, maska ​​av aluminiumlegering. Framsidan av cykeln har en standard klar Lexan vindrutan, och en enda Kvartshalogenlampa strålkastare. Cykeln sport också "self-upphävningssignalerna" blinkers.
Prestanda

2002 Harley Davidson Ultra Classic använder en 45-graders, Twin Cam 88 motortyp. Det har en cylindervolym på 1450 cc eller 88 cubic inches. Motorn är luftkyld, och har en elektronisk sekventiell port insprutningssystem. Motorfäste är vibrationer isolerad. Sändningarna är en femstegad på en dubbel rad kedja.

Fjädringssystem är gjord av en front 116 mm teleskopisk patron. Den bakre fjädring är en 72 mm luft-justerbar chock-system. Bromsarna är dual-kolvsok. De använder patenterade rotorer som presenterar en enhetlig expansion. Cykeln har en längd på 98,3 inches och en 63,5 tums hjulbas. Markfrigången är 30,7 inches på lägsta läget. Bränsletanken rymmer 4 liter, och har en reserv på ett gallon. Den genomsnittliga toppfart på Ultra Classic är 102,5 mph. Det kan komma från noll till 60 mph på åtta sekunder.
Prissättning

2002 Ultra Classic är en lyxig touring cykel på medellång prisklass. Att köpa en ny är inte längre möjligt eftersom dess produktion avbröts. Begagnade modeller och delar är fortfarande till stor del tillgängliga. Som av 2010, en 2002 Harley Davidson Ultra Classic varierar från $ 11.000 till $ 12.000. Dessa priser kommer att variera något beroende på körsträcka och skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109526.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.