Chopper FÄRGER

Helikoptern färg som ryttaren väljer för sin motorcykel kan bidra till cykeln som ett konstverk. Genom förmedling av färg och grafik, kan ägaren skildra det faktum att han är en icke-konformistiska personlighet som tar stolthet i hans unika individualitet. Bara att äga en chopper skiljer denna typ av mc-förare från resten av flocken. Chopper åkare kommer att välja iögonfallande, högt och "in your face" typer av anpassade färger och grafik för sina egna motorcyklar. Olika färgtyper

olika chopper färger varierar i typ, färg och önskad effekt. Anpassad färg för helikoptrarna ingår de populära godis och färger pärla, metall färg flagar och de nya denim färger. De traditionella platta färger används också på Custom Choppers. Vissa av dessa färger är gjort i epoxi, opigmenterade, som efterlystes. Tekniker i luften borstning, pin striping, flammor, samt grafik och väggmålningar, används av ägaren för att uppvisa individualitet och smak. Alla de olika typer av färg bör tillämpas av en erfaren och kvalificerad måla artist. Jobbet görs bäst på butiker som specialiserat sig på den typ av färg som du väljer för din egen cykel.

Pärlor och godis lägga djup samt en
FÄRGER briljant kameleonteffekt när i solen eller utsätts för vissa ljus. Pärlor finns i en mängd olika färger som äppelgrön godis pärla, candy apple red, crystal vinröd candy pearl och ljust orange godis pärla. Candy färg innehåller kvalitetsprodukter partiklar av glimmer och järn, vilket ger dem en iridescence kvalitet. Metallflinga eller metalliclack innehåller små metalliska flingor och finns i en mängd olika färger, från svarta och blues till gröna, röda, gula och apelsiner.
Bättringsfärg

En nyligen köpt chopper med en befintlig anpassad färg jobb kan vidtas för ändringar i färgen för att göra den unik för den nya ägaren. En airbrush touch-up på cykeln kommer att ge det ett nytt utseende och känsla, så helt att ändra meddelandet ägaren vill projicera. Du kan också lägga bättringsfärg för att ge någon chopper ett nytt utseende om du inte gillar sin ursprungliga färg. Det är inte alltid nödvändigt att spendera tusentals dollar på en helt ny anpassad färg jobb när bättringsfärg kan tillämpas för att fastställa skråmor och flis. Kreativa och talangfulla individer kan köpa bättringsfärg och göra jobbet själva. Addera nya trender

Färgerna som används för anpassade motorcykel målning har förbättrats till den grad att pulvret beläggningar tar nu ledningen i motor och ram beläggningar. Pulverfärg är mer hållbara och ge mer färg fantasi. Den övergripande planen för byggaren kan föras ut bättre med de nya trenderna i chopper måla på marknaden idag. Pulverlackering sker med termoplast och appliceras med en elektrostatisk procedur. Efter härdning under värme, bildar det en tålig hud på ramen och motorn beläggningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111201.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.