Hur man läser Wear Motorcycle Tire

Själva karaktären av en motorcykel kräver att strikt uppmärksamhet ägnas åt de två däcken . Däcktryck, vägförhållanden, körsträcka och ridning stilar spelar alla en roll i försämras däckets slitbana , den räfflade delen av däcket som ger ett bra grepp på vägen . Så småningom kommer däckens mönsterdjup nötas bort , minskar däckets förmåga att upprätthålla dragkraft . Kontroll av tillstånd av däckets slitbanor innan varje åktur kommer att säkerställa att din motorcykel kommer att hålla gummit på vägen . Instruktioner
1

Hitta indikatorn slitbanan slitage , anges med bokstäverna " TWI " eller en triangel tryckt på däckets sidovägg .
2

Titta på däckets slitbana i området som visas av slitbanan slitageindikator . Byt ut däcket om ett upphöjt område är synligt och i nivå med toppen av slitbanan s spår , vilket indikerar att däcket är under den lägsta säkra mönsterdjup tjocklek . Fortsätt till steg 2 om Tread Wear Indicator inte syns .
3

Inspektera på hela ytan av däckets slitbana , letar specifikt för en ojämn slitagevarnare mönster . Rotera däcket efter behov för att inspektera hela slitbanan . Byt däcket omedelbart , om ena sidan av däcket slitits ner mer än den andra , eller om en platt plats finns på däckets slitbana .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107822.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.