Hur man bygger en motorcykel Cover

Motorcyklar som lagras i ett garage eller utanför under en längre tid bör ha ett lock för att skydda dem från väder. Du kan köpa en täckmantel för din motorcykel, eller så kan du spara lite pengar och bygga en själv. Först måste du göra ett mönster för omslaget av plast. Mönstret kan sedan användas med någon typ av material för att skapa luckan. Saker du behöver
Tape Papper åtgärd Mössor och penna
3,5 mil plast
Sax
plastklammer
Silvertejp
Polyestertyg
Visa fler instruktioner
1

Mät längden på cykeln från framhjulet till bakhjulet med ett måttband. Anteckna denna mätning på en bit papper.
2

Placera måttbandet i mitten av styret och mäta utåt till slutet av en sida. Anteckna denna mätning på papper som du använde i steg 1. . Addera 3

Mät från marken upp till toppen av styret på ena sida av motorcykeln.
4

Lägg mätningen från steg 2 till mätning från steg 3.
5

Klipp två bitar av 3,5 mil plast med mätningarna från steg 1 och 4. Använd måttet i Steg 1 för längden av plasten och mätningen i steg 4 för bredden. Detta ger dig två bitar av plast som är i samma storlek.
6

Placera två bitar av plast över toppen av cykeln och fäst dem med plast klämmor.
7

Vik plast inåt vid framdäcket för att minska mängden plast. Placera en plast klämma över vecket. Upprepa detta steg för plasten på baksidan däck.
8

Vik plasten inåt på ena sidan av cykeln och placera en klämma över vecket. Upprepa denna process för den andra sidan av motorcykeln.
9

Trace runt basen av plast för att skapa en disposition. Rita en linje på varje sida av de veck som du gjorde i steg 7 och 8.
10

bort plasten klämmor och placera de två skivor av plast på marken, sida vid sida. Fäst de två bitar av plast tillsammans med silvertejp.
11

Cut runt konturerna på plasten med en sax.
12

Placera konturen över ett ark av polyesterväv. Trace runt konturerna med tuschpenna sedan klippa runt konturerna med en sax.
13

Sy sömmarna eller kanter polyesterväv tillsammans för att skapa locket.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107056.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.