Hur man installerar 2004 Yamaha R6 Frame Sliders

Ram reglagen är en erforderlig utrustning för de flesta ryttare sport cykel, skydda motorcykelns dyra bildruta från en direkt inverkan mot asfalten i händelse av en olycka. Medan ägaren är en 2004 Yamaha R6 kan välja mellan "street" och "ras" glidare, de flesta seriösa åkare skygga bolt-on street ram skjutreglage, som erbjuder enkel installation på en lägre skyddsnivå. Race ram reglagen ger mest skydd men kräver lite mer arbete för att installera och kräver ofta modifiering av R6 s plastkaross. Saker du behöver
Silly Putty
Allen nycklar
Hylsnyckel och uttag
Electric drill
borrkronor
Märkpenna
Maskeringstejp
hålsåg 38mm eller 1,5 tums
Visa fler instruktioner
Fairing Ändring
1

Hitta bultarna motorfästet på motorcykelns ram, som vanligtvis är dolda under motorcykelns sida kåpor. Fäst en bit Silly Putty mot insidan av sido-kåpor och så nära bultarna motorfästet som möjligt.
2

Ta motorcykelns sida kåpor. Använd en insexnyckel för att ta bort skruvarna ur kåporna och dra kåporna åtskild från motorcykeln.
3

Lossa skruvarna motorupphängning med en hylsnyckel och bultarna tills de sträcker sig en tum från ramen. Lägg den sida kåpor, en i taget, tillbaka på motorcykeln i sina monterade lägen. Tryck på Silly Putty på den inre ytan av kåpan på den förlängda motorfästet bulten för att lämna ett intryck. Ta bort sidan spackling och upprepa med resterande spackling.
4

Borra ett litet styrhål genom sido kåpor, borra direkt in i centrum av motorns bulten intryck kvar i Silly Putty. Ta bort Silly Putty från kåporna. Kontrollera riktigheten av din pilot hål genom att placera sidan spackling mot motorfästet bulten och märkning bultens huvud med en märkpenna. Om märket är död på, gå vidare till nästa steg. Om varumärket är off-center, använd Silly Putty att göra annat intryck och borra ett nytt testhål.
5

Lägg ett lager maskeringstejp över den yttre ytan av kåporna. Skär en 38mm (1,5 tum) hål i sido kåpor med en hålsåg och en borrmaskin. Använd pilothålet från föregående steg för att skapa en exakt snitt genom spackling.
6

Börja på ena sidan av motorcykeln och skruva loss motorn bulten helt med en hylsnyckel. Placera ramen reglaget över motorn montera och infoga ramen reglaget utökade motorfästet bult. Dra åt skruven med en hylsnyckel. Upprepa för den återstående ramen reglaget.
7

Montera sido kåporna på motorcykeln, glider ramen reglaget genom nyklippt hålet i kåpan. Installera och dra alla spackling montering bultar med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107052.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.