1998 Harley Davidson Fat Boy Specifikationer

Harley Davidson Fat Boy är en linje av cruiser-stil motorcyklar som fortsätter att erbjudas idag. Karakteristiskt har de alla en låg sitthöjd, låg rida höjd och polerad metall och krom exteriör trim. The Fat Boy infördes först 1990 för att betjäna den tunga motorcykeln marknaden kännetecknas av motorer större än 750 cc. Motor och specifikation Drivlina

1998 Fat Boy har en 1338 cc, eller 81.64-kubiktum motor. Den har två cylindrar i ett "V"-layout och har en fyrtakts drift. Motorn genererar 56 topp hästkrafter på 5000 rpm och 73 foot-pounds av vridmoment vid 2.350 rpm. Det är luftkyld och har två ventiler per cylinder med en 3,5-tums hål och 4,25-tums stroke. Drivlinan är bältet-baserad och är ihopkopplad med en fem-växlad manuell växellåda.
Storlek och vikt

Fat Boy är en medelstor cruiser motorcykel som bär en torr, tomvikt på £ 626,1. Detta ger det en effekt-viktförhållande på 0,19 hästkrafter per kilo. Som en cruiser-stil cykel och har en traditionellt låg sitthöjd på 25,7 inches, som är icke-justerbara. Den låga sitthöjden hjälper bidrar till lågt hängande utseendet på motorcykeln och utseende av att ha höga styret.
Viktiga funktioner

Liksom de flesta Harley Davidson Cruiser motorcyklar, presenterar Fat Boy överdrivna bitar av krom. Dess ljuddämpare rör, styre, främre stötdämpare, hjul, baksäte trim och motor exteriör är alla hög-polerad metall eller krom. Den har en enda skivbroms på framsidan och en trumbroms bak. Motorcykeln levereras med en lång sits som kan rymma en passagerare baktill. Bensintanken, bakskärm och framskärm är de enda färganpassade bakst på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109300.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.