Hur man byter Derby Cover på en 2003 Sportster

Harley-Davidsons 2003 Sportster modeller använde en avtagbar derby lock för att möjliggöra snabb åtkomst till motorcykelns kopplingen. Under rutinunderhåll, måste kåpan tas bort från den primära kedjan lock på vänster sida av motorn för att upprätthålla kopplingen och dess smörjande vätska. Medan du tar bort kåpan verkar så lätt som unbolting den från motorn, måste man vara försiktig för att undvika att skada den nya derby locket och dess packning. Saker du behöver
Motorcykel stand
T-27 Torx drivrutin
Derby packning
Momentnyckel
T-27 Torx socket
Visa fler instruktioner

1

Lyft Sportster från dess sida står och stödja den i upprätt läge, med hjälp av en motorcykel stativ. Låt motorn svalna i minst 30 minuter.
2

Skruva ur skruvarna derby täcker från den primära kedjan lock på vänster sida av motorn, med hjälp av en T-27 Torx drivrutin. Dra derby locket och dess packning utanför den primära kedjan lock, för hand.
3

Håll en ny packning derby lock mot den primära kedjan lock, vänd sidan med orden " ; Mot Clutch "mot den primära kedjan fallet täcker. Skjut packningen på plats, med packningen s triangelformade hålet ligger på toppen av derby täcker porten.
4

Placera derby locket mot den primära kedjan fallet täcker och skruva fast övre derby-lock bult på plats, för hand. Skruva löst de återstående bultarna på plats, för hand.
5

Dra den översta derby-lock bult till 100 tum-pounds, med hjälp av en T-27 Torx-fattning och en momentnyckel. Dra åt de återstående bultarna till 100 tum-pounds, med hjälp av en T-27 Torx-fattning och en momentnyckel, i ett korsvis mönster för att undvika skevhet locket.
6

Sänk Sportster på sin sida stativ. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111415.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.