Hur ren aluminiumlameller på en motorcykel

De aluminiumlameller ingjutna i topplocket av en luftkyld motor fungerar som en radiator, dra bort värme från förbränningskammaren och i den omgivande luften. Tyvärr, fenorna också samla smuts, sot och olja över tiden, vilket resulterar i ett oattraktivt röra som kan minska fenorna förmåga att kyla motorn. Använda ett av flera spray-on rengöringsprodukter på marknaden för att en viss grad av framgång, men kan de avfettningsmedel i dessa rengöringsmedel påverkar färgen appliceras på motorn. Som ett alternativ, Rengör kylflänsarna med rengöringsmedel. Saker du behöver
Bucket sälja Grease-styckning diskmedel
Medium-bristled plastborste
Automotive
fön luddfri butik handdukar
Visa fler instruktioner

1

Park din motorcykel direkt solljus. Låt motorn och avgassystemet svalna vid beröring.
2

Fyll en liten, ren hink med varmt vatten och en fett-skär diskmedel.
3

Skölj motorns kylflänsar med ett lågt tryck ström av vatten för att få bort lös smuts och skräp, undvika motorcykelns luft box eller luftrenare.
4

Skrubba topplocket, med en medel-pensel plastborste, arbetar tvålvatten mellan kylflänsarna. Skölj cylindern ofta för att ta bort den lossade uppbyggd.
5

Skölj topplocket ordentligt, sedan föna motorn och avgassystemet, med en bil fön inställd på Låg. Torka eventuella kvarvarande vattendroppar med en luddfri handduken för att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111660.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.