Så att välja rätt storlek på Motorcykeldäck

När du väljer att äga ett motorfordon, bör du göra en särskild punkt för att lära dig allt du kan om ordentligt underhålla fordonet. Till exempel bör de som rider en motorcykel förstå grunderna i motorcykel vård. När du rider din motorcykel nog, kommer du oundvikligen att byta däck vid något tillfälle. Detta kommer att kräva att du ska hitta och välja lämplig storlek för din cykel. Att ha rätt storlek på däcket på din motorcykel kommer att se till att det fungerar med optimala prestanda. Saker du behöver
Måttband (tillval)
Visa fler instruktioner
1

titta på storleken på däcket som är närvarande på din motorcykel. Om denna däckdimension har arbetat för dig, så du kan fortsätta att använda den. Motorcykel däckdimensioner ligger på sidan av däcken och ser ut ungefär som "130/90 16." Dessa tänkte representerar bredden, höjden och fälgdiameter av motorcykeldäck.
2

Kontrollera instruktionsboken för din motorcykel. Om dina däck inte har tränat, så ska du kolla instruktionsboken för att hitta rätt storlek för din motorcykel.
3

mäta det själv. Den första siffran i storlek är däckets bredd. Mät denna i millimeter från en sida av slitbanan till den andra. Den andra siffran är den höjd, som bör mätas som bredden i mm från toppen av slitbanan till botten. Den sista siffran är fälgdiameter. Detta är mätning i inches, och det motsvarar storleken av däckets centrum från den ena sidan till den andra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107843.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.