Hur man tar bort ett tändningslås på en Honda Cb1000c

Unveiled 1983, presenterade Hondas CB1000C en axeldriven 973 cc fyrcylindrig motor, som var avsett att ge ultimat prestanda erfarenhet i kombination med bekvämligheten av ett långväga touring cykel . Idag är Hondas CB motorcyklar njuter av en ökning i popularitet, med många CB1000Cs förbereds för att återförenas livet i omkörningsfilen. Att göra så kräver vissa restaurering, ofta i form av att ersätta utslitna eller skadade komponenter, såsom tändningslåset. Efter att ha utstått många års tjänst, kunde switchens ledningar erodera till den punkt av misslyckande. Lyckligtvis, ersätter tändningslåset är ganska enkel. Saker du behöver
Allen hylsnyckelsats
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Hex Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Använd en Allen-uttag att skruva loss strålkastaren montering bultar på vardera sidan av strålkastaren, och lägre strålkastaren på gafflarna.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de pan-skruvarna från locket. Dra bort kåpan från mätaren fästet. Använd en insex att skruva loss skruvarna som håller fast fästet styr oket. Dra fästet bort från styrningen oket.
3

Vänd mätaren fästet över och skruva loss par bultar som håller tändningslåset med en insex. Dra tändningen ur mätarens fästet.
4

Följ tändningslåset kabelnät på motorcykeln huvudsakliga kabelnätet. Kläm switchens kontakten och dra loss den viktigaste kabelnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106951.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.