KTM 65 Fjädring Tips

österrikiska motorcykel tillverkaren KTM gör KTM SX 65 som förrätt cykel för barn. Men KTM starter cykel är inte en låg-tech mini-bike. Den är utrustad med moderna, inverterad främre hjulupphängningen och en bakre coil-over chock, vilket ger massor av resor. KTM: s $ 4398 MSRP för 2010-modellen indikerar att denna ungdom motorcykel sysselsätter allt kvalitet och teknik av dess större KTM syskon. Inverted Framgaffel

KTM 65s har premium, Marzocchi inverterade gafflar som är just det: de är inverterade från den äldre traditionen av att ha stolpen rören ovanpå, monterade på styrhuvudet med de yttre gafflar monterade på botten. Med stolpen rören på botten, men utsätter dem för större risk för skador från stenar eller skräp. För att förhindra detta är det viktigt att hålla överdragsutgångsmaterialet stolpen på plats. Om det går sönder, byt ut den. Det är mycket billigare än att byta ut stolpen eller ofta byter packboxläckage grund stolpen skador.
Single Bakre Coil-Over

Ofta kallas en "Mono-Shock," vilket är Yamahas varumärke för singel-chocken bakfjädringen, den enda bakre coil-over är ett modernt fjädringssystem. Spolen-over chock är också en high-tech fjädring patron. Liknande mönster ses i mycket sofistikerade racing applikationer. Chocken är lätt och gömd bakom motorn för att minimera risken för skador från skräp.
Hoppar och stötar

KTM främre och bakre fjädring, i samförstånd , ge betydande "resor." Det är avståndet hjulen kan komprimeras när absorbera en bula eller landning från ett hopp. Mängden resor kan ses i KTM 65 design. Precis som sina moderna, större motsvarigheter, fram-och bakskärm lämnar gott om utrymme för fjädringsväg, medan mini-cyklar som inte är utrustade för högpresterande inte använda denna high-fender design.
Age och kompetensnivå

Detta är en barncykel. Det är en högpresterande barncykel, men det är barnets cykel, lämplig för barn ca 8 till 12 år. Liksom hos vuxna, är det inte tillräckligt för att matcha motorcykeln till ryttaren, barnet måste ha lämplig utbildning, handledning och temperament. Inte alla 8-till-12-åringar har samma utvecklingsnivå eller uppmärksamhet. Den KTM 65 rymmer en avancerad ryttare eller nybörjare ryttare, om övervakas ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110423.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.