Hur man tar bort en Yamaha Motor Starter

En startmotor är en viktig komponent i en Yamaha motorcykel, vilket gör att motorn kan startas med en knapptryckning. Avlägsnandet av en funktionsstörning starter är inte en komplicerad uppgift, men den mängd arbete som krävs beror på vilken typ av motorcykel du äger. Cruiser-modeller, såsom Virago och V-Star, är utrustade med förrätter på framsidan av motorer för enkel åtkomst. Sport modeller, t.ex. R1 och R6, har startmotorer som är under deras kåpor, lådor luft och bränslesystem. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
stjärnskruvmejsel Kundservice stand
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
Cruiser Models
1

Ta bort sadeln från din Yamaha motorcykel för att komma åt batteriet genom att använda antingen knappat sätet spärren eller genom att skruva stolens bultar med en insexnyckel. Koppla loss batteriets minuskabel med en stjärnskruvmejsel. Dra kabeln från batteriet och din motorcykelns ram.
2

Placera motorcykeln på centralstödet, om sådan finns, eller placera den på en tjänst stativ.
3

Dra gummistövel bort av startmotorn elektriska ledningar. Skruva loss muttern från startmotorn terminal med en hylsnyckel. Dra ledningen bort från terminalen.
4

Skruva ur skruvarna som håller startmotorn på framsidan av motorns vevhus med en hylsnyckel. Dra i startsnöret av motorns vevhus, dra sedan bort den från motorcykelns ram. Addera Sport Models
5

Ta bort sadeln från din Yamaha motorcykel för att komma åt batteriet genom att använda antingen med nyckelharpa sätet spärren eller genom att skruva stolens bultar med en insexnyckel. Koppla loss batteriets minuskabel med en stjärnskruvmejsel. Dra kabeln från batteriet och din motorcykelns ram.
6

Placera motorcykeln på centralstödet, om sådan finns, eller placera den på en tjänst stativ.
7

Ställ gastank bränsle ventilen till "Off". Ta bort bultarna framifrån och basen av bränsletanken med en hylsnyckel. Dra bränsleledningarna bort av tanken bränsle ventil, lyft sedan tanken bort från motorcykelns ram.
8

Ta bort skruvarna som håller fast luften rutan till motorn med en stjärnskruvmejsel. Lossa klämmorna som fäster luften rutan till förgasarna eller spjällhusen med en stjärnskruvmejsel. Dra luften rutan bort från motorn.
9

Lossa klämmorna som håller förgasarna eller spjällhusen till motorn med en stjärnskruvmejsel. Dra förgasare eller organ gaspådrag bort av motorn för att komma åt startmotorn.
10

Dra gummistövel bort av startmotorn elektriska ledningar. Skruva loss muttern från startmotorn terminal med en hylsnyckel. Dra ledningen bort från terminalen.
11

Skruva ur skruvarna som håller fast startmotorn till motorns vevhus med en hylsnyckel. Dra i startsnöret av motorns vevhus, sedan dra ut den ur motorcykelns ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110599.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.